Hoppa till sidans innehåll

Klubbresa till Sundsvall

01 MAJ 2022 15:48
Häng med till Sundsvall för att umgås och springa fin orientering 25-27 maj!
  • Uppdaterad: 01 MAJ 2022 15:48

Bland det roligaste man kan göra som orienterare är att åka på resor tillsammans med klubben. Nu blir det möjligt även för oss i Åre OK då vi åker på vår första klubbresa. Resan går till Sundsvall 25-27 maj (Kristi himmelfärdshelgen).

Vi kommer bo tillsammans på Södra bergets vandrarhem. Vi har bokat flera rum i olika storlekar. Vi åker i egna bilar, men försöker samåka i den mån det går.

Resan passar för alla i klubben, från 0 till 100 år och oavsett vilken orienteringsnivå du är på. Barn behöver ha (minst) en förälder med.

Vill du tävla i din åldersklass behöver du föranmäla dig, men om du hellre vill springa en öppen klass går det bra att anmäla sig på plats. Det finns klasser för alla nivåer. Det kommer att finnas flera rutinerade orienterare från Åre OK med på resan som gärna visar och förklarar hur det går till på en orienteringstävling för den som inte deltagit i någon tävling förut.

Program för resan

Onsdag 25 maj, eftermiddag/kväll

Avfärd från Åre till Sundsvall. Middag lagar och äter vi tillsammans på vandrarhemmet när vi kommit fram.

Torsdag 26 maj

Frukost på vandrarhemmet och därefter springer vi första deltävlingen i Tour de Medelpad (som går vid Lörudden söder om Sundsvall). Lunch köper var och en på tävlingen eller på stan. På kvällen blir det gemensam middag på vandrarhemmet igen.

Fredag 27 maj

Frukost på vandrarhemmet och avresa mot Essvik, också det söder om Sundsvall, där andra deltävlingen i Tour de Medelpad går. Efter tävlingen hemresa.

För den som vill finns möjlighet att fortsätta resan till Örnsköldsvik för tävlingar under lördagen och söndagen, men det får var och en ordna själv.

Kostnad

Åre OK står för kostnaden för vandrarhemmet. Kostnaden för gemensam frukost och middag delar vi lika på de som är med på resan.

För medlemmar upp till och med 18 år står Åre OK för ordinarie anmälningsavgift. För medlemmar över 18 år står Åre OK för halva ordinarie anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften är normalt cirka 130 kr för vuxna.

Deltagarna står själva för kostnaden för resan fram och tillbaka till Sundsvall. Samåk gärna och gör upp i bilen om bensinersättning till den som kör.

Anmälan

Anmäl att du vill följa med på resan till Magnus på This is a mailto link eller 070-38103546 senast måndag 16 maj. Ange eventuella allergier eller andra kostpreferenser i samband med anmälan.

Vill du anmäla dig själv till tävlingarna gör du det i Eventor. Om du vill ha hjälp att anmäla dig till tävlingarna eller har frågor om stort eller smått kring resan kan du också höra av dig till Magnus. 

Skribent: Magnus Johansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Åre OK - Orientering
Alstigen 3
83731 Järpen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info