Hoppa till sidans innehåll

Bli en bättre orienterare!

09 JAN 2019 10:37
Jämtland/Härjedalens orienteringsförbund bjuder in alla distriktets orienterare till en dag med förbundskapten Susanne Barkholt där vi alla får chansen att förbättra oss som orienterare.
  • Skapad: 09 JAN 2019 10:37

Information från distriktsförbundet:

Söndagen den 3 februari genomför vi vårt efterlängtade Jamtamot. I år kommer vi fokusera på att vi alla skall bli ännu bättre orienterare.

Vi har orienteringens egen Förbundskapten, Susanne Barkholt som kommer hjälpa oss. Alltså samma person som leder ”världens bästa landslag”.  Susanne kommer dela upp dagen i tre olika huvudteman:

  • Tekniktänk och teknikträning
  • Mentala tips och mental träning
  • Men också råd och tips för fysisk träning

Jamtamot välkomnar både vuxna och ungdomar. Det spelar ingen roll om ni tävlar för en JH-klubb eller någon annan klubb – alla är välkomna. Jamtamot är gratis och en enkel lunch ingår.

Vi träffas i en lokal i Östersundsregionen. Vi meddelar er senare var. Vi börjar klockan 9:00 och beräknar att sluta klockan 15:00.

Obligatorisk anmälan, senast 20 januari. Ingen efteranmälan och det är begränsat deltagarantal så vänta inte med din anmälan. Anmälan görs via e-mail till This is a mailto link

Skribent: Magnus Johansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Åre OK - Orientering
Alstigen 3
83731 Järpen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info