Hoppa till sidans innehåll

Designtävling

09 SEP 2017 22:06
Nu behöver klubben din hjälp att ta fram färger och design till våra klubbkläder och en logotyp. Designa Åre OKs logotyp eller klubbkläder och vinn en tävlingströja!
  • Uppdaterad: 09 SEP 2017 22:07

Åre OK saknar fortfarande en logotyp och klubbfärger. För att lösa det utlyser vi nu en tävling där alla medlemmar har chansen att få sätta sin prägel på vårt framtida utseende.

Tävlingen har två klasser:

Design av logotyp

Vi vill ha en logotyp som ska bli vårt kännetecken på kläder, hemsidan, kartor, marknadsföringsmaterial och alla andra ställen där vi vill visa upp oss. Vad vill du ha med i logotypen? Fjälltoppar, Åresjön, hjortron, kompass, orienteringsskärm, karta, granar, människor eller något helt annat?

Design av klubbkläder

Vi behöver förutom logotyp också klubbkläder. Dels en tävlingsdress i tunt och luftigt material, dels överdragskläder. Tävlingströjan kan vara till exempel Extreme Orienteringströja och överdragsjackan till exempel Trainer träningsjacka. Tröjan och jackan behöver inte vara helt lika, men det bör vara tydligt att de hör ihop. Hur vill du att de ska se ut? Vilka färger ska vi ha?

Vi har inte bestämt leverantör av klubbkläder, så det kan bli liknande kläder från någon annan leverantör.

Gör så här

Rita din drömlogotyp, tröja eller jacka på valfritt sätt och skicka till This is a mailto link. Ange "Designtävling" som rubrik på mailet. Du kan rita på papper och skanna eller fota av pappret, eller direkt i valfritt program i datorn. Två vinnare kommer utses, en för bästa logotyp och en för bästa kläddesign. Varje vinnare kommer att få en tävlingströja i den vinnande designen och med den vinnande logotypen så snart vi fått vår första leverans. Vinnarna kommer utses av styrelsen.

Vinnarförslagen kommer om det behövs förädlas av en designer för att bli "tryckbara". Det är tillåtet att skicka in flera bidrag och du får gärna vara med i båda klasserna om du vill. Senast den 8 oktober vill vi ha dina tävlingsbidrag.

Styrelsen

Skribent: Magnus Johansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Åre OK - Orientering
Alstigen 3
83731 Järpen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info