Hoppa till sidans innehåll

Häng med till O-Ringen i Uppsala!

18 JAN 2020 22:02
Nästa år är det vi som välkomnar deltagarna till världens största orienteringsäventyr. I år är sista chansen att få uppleva arrangemanget innan vi står för värdskapet. Häng med till Uppsala och var med om folkfesten!
  • Skapad: 18 JAN 2020 22:02

På plats i Uppsala får du chans att springa orientering i fantastisk terräng och att inspireras av hur Uppsalaföreningarna valt att genomföra arrangemanget, för att stå förberedd när vi nästa år ska arrangera själva.

Om du vill vara med hela veckan (och det vill du ju, så klart!) så är bästa tipset att gå in på oringen.se och anmäla dig och leta efter lämpligt boende. Om du inte har tid eller lust att vara med hela veckan så finns det chans att hänga med på en bussresa ordnad av organisationen för O-Ringen 2021. Avresa morgonen onsdag 22 juli, torsdag och fredag på plats på O-Ringen och hemkomst sent fredag kväll. Du hinner springa två etapper och får på nära håll se mycket av vad O-Ringen innebär.

O-Ringen bjuder på bussresan, du betalar själv för boende på vandrarhem och mat. Läs mer i det här dokumentet.

Vi är redan åtta anmälda från Åre OK som kommer vara på plats hela veckan. Häng på du också, du kommer inte att ångra dig!

Skribent: Magnus Johansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Åre OK - Orientering
Alstigen 3
83731 Järpen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info