Hoppa till sidans innehåll

Hjälp till med hittaut 2021!

31 OKT 2020 15:39
Efter en fantastisk premiärsäsong satsar vi nu på att genomföra hittaut Åre även sommaren 2021. Det finns många delar du kan hjälpa till med! Om var och en tar en liten del blir arbetet lättsamt för alla.
  • Uppdaterad: 31 OKT 2020 15:39

Vi har delat upp arbetet med hittaut i ett antal mindre områden, se nedan vad varje område innebär. Den som vill och kan får gärna hjälpa till inom fler områden. Du behöver inte ta ansvar för ett helt område, kan du lösa en mindre del av ett område så är det toppen!

Om du vill hjälpa till med något av nedanstående, hör av dig till This is a mailto link!

Banläggning

Hjälp till med välja var alla checkpoints ska sitta. Det här arbetet behöver göras nu i höst innan snön faller.

Sponsorer

För att få ekonomin att gå ihop behöver vi ett antal sponsorer. Hjälp till att ta kontakt, förklara vad hittaut är och sälj in ett sponsorpaket. Vi har många olika sätt att ge tillbaka till våra sponsorer, så att de känner att de får något för pengarna de satsar.

Designbyrå- och tryckerikontakt

Vi använder oss av en designbyrå för att göra kartbladet, men vi behöver någon som kan samla ihop allt material (kartor, sponsorloggor, texter med mera) och förmedla det till designbyrån. Kartbladet behöver sedan korrekturläsas innan det skickas vidare till tryckeriet.

Distribution

Här ingår att ha kontakt med Postnord för distribution av kartbladen till kommunens alla hushåll, samt att samordna distributionen till våra utlämningsställen.

Checkpoints

Kolla igenom alla checkpoints så de är korrekt uppmärkta, sätta ut dem i skogen samt ta in dem igen efter säsongen. Osäker på orienteirngen? Lugn, det finns många orienteringskunniga som gärna hjälper till att sätta ut i något område, men någon behöver samordna.

Hemsida & sociala medier

Projektets egen hemsida (hittaut.nu/are) behöver fyllas på med nytt innehåll inför och under nästa säsong. Samma sak gäller för Instagram och Facebook där hittaut Åre finns. Du behöver inte kunna programmera, utan snarare ha sinna för bild och text.

Supportmailen

Våra deltagare ställer emellanåt frågor eller skickar synpunkter till projektets mailadress. Någon behöver svara på frågorna och ta tillvara på synpunkterna.

Marknadsföring

Vi behöver annonser och affischer att marknadsföra hittaut med. Kanske är du en hejare på design av sådana?

Skribent: Magnus Johansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Åre OK - Orientering
Alstigen 3
83731 Järpen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info