Hoppa till sidans innehåll

Nu startar orienteringssäsongen!

01 MAJ 2022 14:57
Efter vintern ser vi nu fram emot att få springa orientering på barmark igen! Klubbträningar, Fjällfemman och Hittaut, redan nu i maj kör vi igång säsongen för fullt.
  • Skapad: 01 MAJ 2022 14:57

Nu kommer barmarkssäsongen och med den så är det dags för att börja springa orientering i skogarna igen. Kolla gärna in kalendern för att inte missa något!

Klubbträningar

I år kommer vi köra träningar för alla medlemmar på tisdagar klockan 18. Vi kommer att utgå från Röjsmohallen i Järpen. Efter träningen serveras fika och den som vill får chans att umgås en stund. Omklädningsrum och dusch finns för den som vill duscha innan fikat. Träningarna riktar sig till de som varit med på vår nybörjarträning tidigare, eller har tidigare erfarenhet av orientering.

Fjällfemman

Vi kör igång Fjällfemman igen. Missa inte chansen att vinna pris! Pris till totalsegrare efter årets alla åtta deltävlingar (de sex bästa resultaten räknas) och lottade priser till de som deltagit i minst tre deltävlingar.

Hittaut

Vi kör Hittaut för tredje året. Läs mer på hittaut.nu/are.

Klubbresor

Det här vill ni inte missa! Vi åker tillsammans till Sundsvall i maj och till Ljusdal i augusti för att springa tävlingar och bo tillsammans på vandrarhem. Tävlingarna har klasser nybörjare, motionärer, elitlöpare och allt däremellan, så häng med du också!

Skribent: Magnus Johansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Åre OK - Orientering
Alstigen 3
83731 Järpen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info