Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsresa till 25-manna i höst

01 JUN 2017 09:26
I höst finns det möjlighet att åka på en tävlingsresa till Stockholm och stafetten 25-manna tillsammans med övriga klubbar i distriktet.
  • Skapad: 01 JUN 2017 09:26

7-8 oktober avgörs 25-mannastafetten och den individuella tävlingen 25-mannakorten. I år avgörs tävlingarna i Botkyrka, strax söder om Stockholm, och det här är en fantastisk tävling för hela klubben. Alla klubbar i Jämtland uppmanas nu att kraftsamla för att vi ska få ihop minst ett men helst två lag på startlinjen.

25-manna är som namnet antyder en stafett för 25-mannalag. Upplägget är sådant att alla behövs för laget, såväl ungdomar, seniorer och äldre och både damer och herrar. Läs mer om upplägget i bilagan eller på 25-mannas hemsida.

Upplägget för helgen skulle vara att vi reser med buss från Östersund klockan 12 fredagen den 6 oktober och bor på vandrarhem nära tävlingen i Botkyrka. På lördagen springer vi stafetten och äter gemensam middag på vandrarhemmet. På söndagen börjar vi med den individuella tävlingen innan vi åker med bussen hemåt. Preliminärt är vi åter i östersund vid 21-tiden.

Mer information om resan i följande bilaga.

Skribent: Magnus Johansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Åre OK - Orientering
Alstigen 3
83731 Järpen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info