Hoppa till sidans innehåll

Vill du gå en tränarutbildning?

19 SEP 2018 12:15
Nu finns möjlighet att gå utbildning till antingen ungdomstränare eller bredd- och motionstränare. Båda utbildningarna hålls i Östersund 9-11 november.
  • Skapad: 19 SEP 2018 12:15

Det är två av Svenska Orienteringsförbundets utbildningar som i november kommer att hållas i Östersund. Distriktsförbundet står för alla kostnader, så deltagandet är utan kostnad för deltagarna. För att utveckla Åre OKs verksamhet vill vi skicka minst två deltagare till vardera kurs, gärna fler. Att gå kursen betyder inte att man lovar att ta på sig något arbete eller ansvar i föreningen.

Bredd- och motionsutbildning: hur aktiverar & når vi bredden?

Det här är en utbildning som lanserades våren 2016. Utbildningen vänder sig till dig som vill skapa och/eller utveckla verksamhet för bredd- och motionsorientering och vill veta mer om vad din förening kan göra för att nå nya målgrupper.

Ungdomstränarutbildningen

Den här utbildningen omfattar de orienteringstekniska svårighetsgraderna orange till svart och fysisk träning för ungdomar. Som kurslitteratur används boken Orientera för att lära sig träna – att träna 13- 16 år.

Intresserad?

Hör av dig till någon i styrelsen, t ex ordförande Magnus på This is a mailto link, om du vill veta mer om kurserna eller vill anmäla dig.

Skribent: Magnus Johansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Åre OK - Orientering
Alstigen 3
83731 Järpen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info