Hoppa till sidans innehåll

Fjällfemman tar sommaruppehåll

23 JUN 2018 13:00
Efter fem fina deltävlingar med många nöjda deltagare är det nu dags att summera vårsäsongen och blicka framåt mot höstens deltävlingar.
  • Uppdaterad: 23 JUN 2018 13:10

Totalt 226 deltagare sprang minst en deltävling i vårens Fjällfemman. Av dessa var det endast fyra som var med alla fem deltävlingar. I snitt hade vi 75 deltagare per deltävling, vilket vi som arrangörer är mycket nöjda med. Det finns dock plats för fler deltagare, så du som var med och gillade arrangemanget, berätta gärna för dina vänner vad kul det är med orientering och ta med dem nästa gång!

Fjällfemman kommer tillbaka  redan i augusti, då med tre deltävlingar. Dessa avgörs 15 augusti i Järpen, 22 augusti i Fröå och 29 augusti på Tossön. Håll utkik här på hemsidan och på Facebook för information om exakt var det blir samling.

Fler orienteringsarrangemang i Jämtland kan hittas i Eventor. Även på nationella tävlingar finns det öppna motionsklasser som fungerar på samma sätt som på Fjällfemman: Välj en bana efter önskad längd och svårighet, betala på plats och njut av kul orientering. Man behöver inte vara medlem i någon klubb för att deltaga i öppen motionsklass.

Extra intressant är såklart Vålådalen 3-dagars 6-8 juli, med orientering på gator och torg i Åre by på fredagskvällen och i Vålådalen på lördagen och söndagen. Åre OK är medarrangör, så du får gärna ställa upp som funktionär om du inte tänkt springa själv. Läs mer om det här.

Skribent: Magnus Johansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Åre OK - Orientering
Alstigen 3
83731 Järpen

Kontakt:
Tel: 0703810356
E-post: This is a mailto link

Se all info