Orientering i höst? — Bli ledare du med!

  • 15 jun 2017
  • Egna nyheter

Efter vårens fina uppslutning på såväl nybörjarträning som Fjällfemman blickar nu Åre OK framåt och börjar planera för hösten.

Åre OK är som bekant en nybildad förening och har inte hunnit bygga upp någon tradition av träningar. Nu har du chansen att vara med och påverka vår framtida verksamhet och lägga grunden till vad som ska komma att bli våra traditioner!

Styrelsens ambition är att vi i höst ska starta med regelbunden nybörjarträning. För att ro det i land behöver vi hjälp av er medlemmar (och ni som ännu inte blivit medlemmar)!

Vi vill bilda en nybörjarkommitté i klubben som har hand om de nybörjarträningar som vi hoppas kunna hålla varje vecka i höst. Till den här kommittén söker vi dig som vill vara med och bidra. Om du kan orientera sedan tidigare och kan hjälpa till med att lägga banor och hålla i olika orienteringstekniska moment är det såklart bra, men även du som inte orienterat en meter sedan du slutade skolan kan bidra på många sätt, med allt ifrån att sköta närvarorapportering, blanda saft, hålla i planeringsarbetet, gå/springa tillsammans med barn som inte vill springa själva ... Det finns mycket att göra. Självklart går det att lägga upp ledarrollen så att även du själv hinner lära dig orientera om du sugen på det.

Om vi ska kunna starta nybörjarträningen redan till hösten behöver vi komma igång och planera ganska snart. Om vi blir ett gäng som hjälps åt så kommer kunna se fram emot många roliga träningstillfällen och andra klubbaktiviteter och ett inte så betungande arbete.

Om du känner att du vill bidra, men inte vet med vad, hör av dig till ordförande Magnus på 070-3810356 eller ordf@areok.se! Även du som vet vad du vill hjälpa till med, hör av dig, och gör det snarast.