Engagera dig!

  • 18 jan 2023
  • Egna nyheter

Snart är det dags för årsmöte och vi söker nu två nya styrelseledamöter då två av de nuvarande ledamöterna aviserat att de tänkt lämna styrelsen efter att ha suttit med sedan föreningen bildades. Kanske är det du som vill bidra med nya idéer och perspektiv? Orienteringserfarenhet är inget krav, det viktiga är att du vill vara med och bidra!

Vi söker också efter fler personer som vill vara med och arrangera träningar. Kanske vill du hålla i en träning? Eller vill du vara med och sköta närvarorapporteringen på årets alla träningar? Eller vill du kanske sätta ut kontroller ett par gånger under året? Oavsett vilket så platsar du i vår träningskommitté.

Vår nya hemsida behöver hållas uppdaterad. Kanske gillar du att skriva texter eller ta bilder? I så fall kanske du vill bli webbredaktör och hjälpa till med att fylla hemsidan med innehåll. Det kan vara bild eller text en enda gång, eller massor av bilder. Du behöver inte ha några tekniska kunskaper för att kunna lägga upp nyheter och texter, det är ett väldigt enkelt att lägga till nytt innehåll.

Om du gillar HTML och CSS och har lite känsla för grafisk design kanske du hellre vill hjälpa till med att snygga till designen på hemsidan. I så fall kanske du är vår nya webbdesigner?

Vill du hjälpa till med något annat så går det bra det också! En ideell förening blir inte bättre än vad medlemmarna gör den, så saknar du något i vår förening får du gärna bidra med det!

Oavsett vad du ser som din framtida roll i Åre OK är du välkommen att skriva ett mail till ordförande Magnus och anmäla intresse. Maila till ordf@areok.se.